The Daily Lennon - Shes Looking Better Every Beer

Kul att prova på något nytt

Ja jag tycker att det är kul att prova på nya saker, det kan vara allt från ny mat till nya jobb. Det är något men nya saker som man inte har gjort förut som är så kul på något sätt. Att lära sig hur en sak fungerar eller efter att ha smakat en ny rätt veta hur det var och vad det var för ingredienser och så vidare. Det kanske kallas vetgirig vad vet jag? Men det är hur som helt intressant och roligt med nya saker. Och det gäller ju även jobb, att lära sig ett nytt yrek är något som många tycker är kul och givande. Att känna att man lär sig något nytt och att det finns nya saker som man kan lära sig ja det är härligt det.

Varför inte prova ett nytt jobb?

Det finns ju så många olika jobb att jobba med, och det är ju inte så konstigt att man kanske vill prova på något nytt lite då och då. Man kanske vill prova på hur det är är att vara affärsjurist eller att vara advokat eller veterinär eller något annat.
Ja det finns ju en uppsjö med olika saker som man kan göra och jag tycket att det är bra att prova på olika saker och på så sätt bli mer kunnig och kunna fler och nya saker än vad man kanske skulle ha gjort annars.
Ja det är aldrig fel att lära sig nya saker eller att bli bättre på det man redan kan och jobbar med.
Man vill ju att det hela tiden ska gå framåt och inom sitt egna yrke så kan man gå framåt och se hur det går att göra nya skare och att kunna se vad det är man kan bli bättre och skickligare på inom det man redan håller på med.